Frischegarantie

Frisch vom Züchter

Schnelle Lieferung

Internationale Lieferung

Feedbackcompany

Hieronder kunt u de meningen en ervaringen van onze klanten lezen over Frederique's Choice. Wanneer u een bestelling bij ons hebt gedaan zult u via onze partner Feedbackcompany gevraagd worden om een beoordeling te schrijven,

Anoniem

16. Oktober 2019
  • ervaring is positief goede informatie.

Rob S

20. September 2019
  • Verjaardagsboeket moest afgeleverd worden in Polen. Contact per telefoon verliep zeer vriendelijk en behulpzaam. Op de dag van bestelling werd ik per email op de hoogte gehouden dat de bloemist in Polen het verder zou afhandelen. Deze liet ook aan Flor ent Express weten dat de bloemen de volgende dag vroeg in de middag waren bezorgd op het aflever adres.

Anoniem

10. September 2019
  • Goed

J. Sanderse

10. September 2019
  • Een eerste levering van een fruitmand was zeer slecht een kapotte doos en geplet fruit. De 2e zending was goed alsmede een nieuwe zender naar een andere ontvanger

Mieke van Lanen

2. August 2019
  • Er was zomervakantiekorting van 10 . Link aangeklikt via nieuwsbrief maar geen korting. Ik ben zover ik het heb ervaren niets tegengekomen waar ik de kortingscode kon invullen. Kontact gezocht en zou de korting teruggestort krijgen maar tot op heden nog niets ontvangen.

Anoniem

21. Juli 2019
  • Al jaren ben ik een klant van Florient en ben heel tevreden met alles Zowel de bloemen als het fruit zijn van goede kwaliteit en mijn vrienden en familie zijn heel blij als ze weer verwend worden door mij

Anoniem

16. Juli 2019
  • Goed

Pauline Regter-Huizenga

19. Juni 2019
  • Over het algemeen uitmuntend

Anoniem

5. Juni 2019
  • Besteld product zoals afgesproken bezorgd.

Anoniem

26. Januar 2019
  • enkele malen reeds bloemen besteld en laten bezorgen

11-20 von 308