Frischegarantie

Frisch vom Züchter

Schnelle Lieferung

Internationale Lieferung

Feedbackcompany

Hieronder kunt u de meningen en ervaringen van onze klanten lezen over Frederique's Choice. Wanneer u een bestelling bij ons hebt gedaan zult u via onze partner Feedbackcompany gevraagd worden om een beoordeling te schrijven,

H. van den Broek

1. Juli 2018
  • Beste lezer Ik heb een fruitmand besteld en geen bloemen. De fruitmand is bezorgd op tijd. De fruitmand was doordrenkt met de appelsap uit de fles die er in stond. Dit heb ik telefonisch doorgegeven en er zou al contact met mij opgenomen zijn. Dit is tot op heden niet gebeurd. Ik hoop dat u met een goede oplossing komt want dit is geen goede ervaring. Met vriendelijke groet

Anoniem

11. Juni 2018
  • Positieve ervaring mooie collectie.

Beert Westerink

11. Juni 2018
  • een artikel bestellen is en moeilijk karwei.

Anoniem

10. Juni 2018
  • In eerste instantie ging bestelling betaling en bezorging helemaal goed. Echter later bleek dat mijn persoonlijke noot voor de ontvanger niet meegeleverd is met de mand. Dus voor ontvanger was het niet bekend van wie de mand kwam. Mand was perfect volgens de ontvanger. ik heb net gevraagd of ontvanger mand heeft ontvangen groet Marjan

Heddes Bouw Ontwikkeling BV

29. Mai 2018
  • prima

Hemmes

28. Mai 2018
  • Ben er niet blij mee ik bestelde bloemen voor mijn moeder haar verjaardag en die zouden op 19 juni 2018 geleverd worden maar worden die op 25 mei 2018 bezorgd ik was er niet blij mee

Anoniem

7. Mai 2018
  • Zeer positief de bloemen waren prachtig

Anoniem

6. Mai 2018
  • leuk pakketje voor niet teveel geld super

Anoniem

5. Mai 2018
  • redelijk vlot bruikbaar

abeel

24. April 2018
  • al jaren klant en goede service gehad

41-50 von 308